desember 5

10 punkter til hvordan oppnå målene dine på en ny og lettere måte

Inspirasjon, Personlig utvikling, Spirituelt

0  comments

Jeg snakker om å oppnå målene på en mye mer komfortabel måte, ja du leste riktig – komfortabel måte! En måte som gir deg ro i sjelen, hvor du ikke stresser, men du bare er. Hver dag så bare våkner du opp og går mot målene dine, uten å føle at du ikke er god nok, lure på om du vil klare det, eller føle du må forsake noe annet i livet for å klare det.

Høres det for godt ut til å være sant?

Mest sannsynlig kan vi tvile, og det er fordi vi har lært at det skal være stressende, vi må løpe, presse oss, være utenfor komfortsonen osv.. ja, jeg har også prediket om dette, men jeg har funnet en ny vei, en ny måte, og for hver dag som går så blir jeg overrasket over hvor utrolig amazing dette er – og hvilke resultater jeg får, og hvor jeg er på vei – jeg bare spiller høy musikk her, danser på stolen, tar en kopp te og smiler..

Egentlig skulle dette være en improvisert livesending, men nettet var ikke godt nok. Gir man opp av den grunn? Neida, jeg skriver noen ord til deg i flyt, i lykke, i glede over å dele dette… så kommer livesending senere. Jeg takker noen ganger det dårlige nettet her på Midtgarden, det gjør at jeg fokuserer enda bedre til tider.

Hva er denne nye måten?

Jeg skal faktisk skrive dette i 10 enkle punkter, for å vise hvordan dette er:

  1. Jeg sender alltid ut spørsmålet: «How may I serve you?»
  2. Jeg kommuniserer med universet som leverer konkret informasjon om min vei.
  3. Jeg fokuserer på å leve innenfra og ut.
  4. Jeg sender ut mine energier i stedet for å bli påvirket av negative energier.
  5. Jeg setter meg mål som er 10x høyere enn det jeg har tenkt, og tar action ut fra det.
  6. Jeg lever i nuet – så frykten er aldri der for hvordan dette går.
  7. Jeg fokuserer kun på neste rette steg, dermed er energifokuset på rett sted.
  8. Jeg gir alltid noe til noen de aller fleste dagene.
  9. Jeg lever som det allerede har skjedd. (min viktigste setning i livet).
  10. Jeg fokuserer på å maxe hver dag, hver dag er en amazing mulighet til det store.

Jeg håper dette inspirerte deg i dag til å se at der finnes flere måter å oppnå sine mål på, jeg foretrekker hvert fall denne måten å leve på… ja det er før og etter vil jeg si, denne utrolig roen har selvfølgelig mye med det spirituelle å gjøre, samtidig så er det erfaringer som gjør at jeg kan skape dette til en «helhetlig pakke» av et liv, hvor en også oppnår målene har satt seg!

Gleder meg til fortsettelsen her, og jeg gleder meg til å dele masse av dette her inne i Rigel Stars fremover.


Tags


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kanskje du også vil like

Regresjons terapi. Hva er det og hvordan virker det?

Tiden akkurat nå.

Tips nr 9 – Sammenlign deg kun med deg selv og ingen andre.

Ros deg selv hver gang du blir svett!

Tips nr 8 – Ha fokus på dagen i dag og alle dine positive egenskaper.

Få ukentlig oppdatering fra oss!