februar 27

Rigel Stars fremover + vil du levere innhold til oss? + Magasinet oppgraderes i helga

Rigel

0  comments

Heisann, i dag har jeg rett og slett spilt inn en video som forteller litt. Jeg er så gira for alt det spennende fremover i magasinet. Noen stikkord fra videoen….

  • Vi gjør teknisk/design endring på magasinet fra i dag og resten av uka, vi endrer design og skal gjøre det lettere for dere å finne frem og flere andre forbedringer… så det kan hende det ser kaotisk ut resten av uka – men husk søkeboksen vil du finne så du kan alltid finne det du trenger likevel.
  • Skriv under her hva du ønsker deg i magasinet – tenk så digg at du kan påvirke!
  • Har du egen business? Vil du markedsføre deg hos oss? Det kan du få gjøre gratis om du leverer innhold av verdi. Her må du se videoen for å få helheten på det.
  • Vi søker og noen faste som vil levere innhold fremover, se og videoen på det.
  • Jeg vil jobbe mye med network marketing stoff fremover – blir et mekka på det!
  • Dette glemte jeg å si i videoen: selv om jeg skal jobbe med network marketing så vil jeg gjøre andre ting og + jeg skal laste opp andre ting jeg har – Energiskolen, PW22, Triben (masse lydfiler og video) – så du vil få masse masse innhold jeg har skapt før, spesielt gull for deg som er ny og ikke har vært med meg før.
  • Allerede fra neste uke av vil dere få innhold fra en av de nye faste bidragsyterne – jeg er sikker på dere vil digge det – jeg er så happy for det! Så for dere som har fulgt meg en stund – bare å glede dere, da det vil komme flere som bidrar – så dere får godt innhold fra flere hold, og ikke bare meg.
  • Det er og flere ting som dukker opp som jeg vil fortelle om senere, når det er klart…

Så, det vil antagelig ikke bli noe «nytt» innhold før på mandag – meg du vil få starten på PW22, noe av det mest transformerende jeg har skapt, den er lagt ut i dag – og har du tatt den før, så kanskje du vil repetere? Vi kan alltid få store transformasjoner på det vi ikke har nailet enda. PW22 er her: https://www.rigelstars.com/pw22-steg-1-din-gamle-story/

Vil du komme i kontakt med meg? Bruk Rigel Stars sin messenger. Er det første gang du skriver står det kom i gang, klikk på den og bare skriv: https://m.me/rigelstars22


Tags


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kanskje du også vil like

Test magasinet Rigel Stars gratis i 7 dager!

Frihetsuke på Santorini i juli 2020!

Få Frihet med Rigel Stars!

Midtgarden – transformerende dager, når du trenger det

Få ukentlig oppdatering fra oss!