juni 21

EKSTRA Fjern Healing

Healing, Spirituelt, Tone

0  comments

Søndag 21 Juni kl 20.30 – EKSTRA healing med Tone.

En god start på en ny uke. Rensing og healing, påfyll av god energi som gjør deg klar for en ny uke. Påmelding via Vipps på kr 50 til nummer 92098616 innen kl 19.30.

Når du får healing vil jeg fjerne dårlig energi og fyller opp med healing, god energi. Dårlig energi kan gi smerter og da er det godt å rense de bort, man føler seg ikke så «tynget». Med å få energiene i balanse får man det også bedre i kroppen. Mange opplever dette som en energiboost og noen får en etterlengtet ro. Du kan få en lettere engergi og smerter kan avta. Dette er individuelt etter hva akkurat du trenger i din hverdag.

I dag Søndag vil jeg tilby en fjern healing time utenom den som holdes gratis for medlemmer i Rigel Stars hver Torsdag. I dag er det påmelding med en symbolsk pris på 50 kr. Disse Vippses til mob.nr. 92098616 innen kl 19.30, så er du med på dagens rensing og healing.

Healingen varer fra kl 20.30 til 21.00.

Når du mottar fjern healing er det fint om du sitter eller ligger i en behagelig stilling. Hør gjerne på beroligende musikk eller bare nyt roen og healingen. Husk å drikke godt med vann et døgn etter healingen, det er mye som skjer i kroppen når man får healing og å innta vann er en god hjelp du kan gi kroppen din.

Ønsker deg en riktig god Søndag!

Beste hilsen fra Tone Nilsen.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kanskje du også vil like

Fjernhealing

Tiden akkurat nå.

Fjern Healing

Tips nr 7 – Praktiser tilgivelse

Fjern Healing

EKSTRA Fullmåne Fjern Healing

Få ukentlig oppdatering fra oss!