juni 24

Tips nr 4.Morgenrutine for mer energi og glede.

Fokus, frihet, Helse, Inspirasjon, Kjærlighet, PDF, Trude, Velvære, Video

0  comments

Når jeg startet med en god morgenrutine så vil jeg si at det endret hele livet mitt på et blunk. Jeg hadde aldri hørt om det før,men jeg bare elsket det med en gang.

Morgenrutine gir energien et skikkelig boost.

Hvis du ikke har det i livet ditt MÅ du bare finne deg noen gode rutiner som virker for deg. hehe, egentlig så må du ingenting, men hvis du vil gi slipp på stress i livet ditt så må du gjøre noen endringer.

Når du får en så god start på dagen , kan hva som helst av utfordringer komme din vei, og du tar de i mot, med pågangsmot og du er mye mer løsnings orientert. Frykter og negative tanker demper seg. Du lar ikke de negative følelsene få fritt spillerom, men tar lettere kontroll. Og det er så deilig å kjenne på at jeg har kontrollen i mitt liv. Jeg tar styringen og sørger for at jeg kommer meg dit jeg vil. Det gjør meg lykkelig. Vil ikke du også ha det sånn?

Alle mennesker kan få mer energi og glede i livet uansett hvilket ståsted de kommer fra, mentalt og fysisk.

Men du må gjøre jobben, hehe der kom det ordet MÅ igjen. Vet at det kan høres negtivt ut, men hvis du vil ha endringer i livet ditt , så må du faktisk ta noen action. Det kan være vondt, men veldig verdt det.

Og morgenrutiner kan hjelpe deg på veien. Jeg har flere som jeg bytter litt på, og denne som jeg gir deg nå, gjorde den største forandringen for meg ang hva mitt fokus var når jeg stod i utfordringer som var vanskelig å komme ut av energimessig.

Min gamle tro og overbevisning om å ikke være god nok som stadig kom tilbake i livet mitt, og da kjære venn, ble jeg fastlåst.

Våre overbevisninger og tro skapes i det vi erfarer fra vi er født og det vi lærer og opplever fra vi er små til vi der vi er i dag. Det kalles for vår virkelighet, men det betyr ikke at det er virkeligheten.

Du får denne morgenrutinen på PDF og jeg vil anbefale at du printer den ut og har den med deg , og bruker den i 4 uker hver dag fremover.

Og jeg blir superglad hvis du kan dele i kommentarfeltet hva denne rutinen gjør for deg, hvis du tester den ut, og det håper jeg at du gjør.

Klem fra Trude


Tags

God følelse, mental trening


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kanskje du også vil like

Regresjons terapi. Hva er det og hvordan virker det?

Slipp deg fri….

Tips nr 9 – Sammenlign deg kun med deg selv og ingen andre.

10 Smarte Tips for Matglede og en kropp i balanse

Tips nr 8 – Ha fokus på dagen i dag og alle dine positive egenskaper.

Få ukentlig oppdatering fra oss!