juli 5

EKSTRA Fullmåne Fjern Healing

Healing, Spirituelt, Tone

0  comments

Fullmåne i dag søndag 5 Juli, ekstra fjern healing klokken 20.00 med Tone

Det er fullmåne og måneeklipse, den siste tid har vært en ganske så intens tid. Mange kjenner nok på de ulike energier, tanker og følelser som følger med. Det kan være følelsen av sårbarhet, følelsesladet, problemer med å få sove osv. Fullmånen vekker ofte opp flere følelser hos oss også i kombinasjonen med Merkurs retrograd kan vi ha opplevd følelser og tema som har ligget i det underbevisste og som nå kommer til overflaten.

Fjernhealingen i dag har fokus på akkurat dette og jeg vil i dag jobbe med avspenning, ro og kjærlighet i kombinasjon med å rense og fylle deg opp med healing og god energi.

I dag Søndag tilbys en fjern healing time utenom den som holdes gratis for medlemmer i Rigel Stars hver Torsdag. Og det er påmelding med en symbolsk pris på 50 kr. Disse Vippses til mob.nr. 92098616 innen kl 19.00, så er du med på dagens fullmåne healing og rensing. Healingen er åpen for alle som ønsker.

Healingen varer fra kl 20.00 til 20.30.

Når du mottar fjern healing er det fint om du sitter eller ligger i en behagelig stilling. Hør gjerne på beroligende musikk eller bare nyt roen og healingen. Husk å drikke godt med vann et døgn etter healingen, det er mye som skjer i kroppen når man får healing og å innta vann er en god hjelp du kan gi kroppen din.

Ønsker deg en riktig god Søndag!

Beste hilsen fra Tone Nilsen.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kanskje du også vil like

Fjernhealing

Tiden akkurat nå.

Fjern Healing

Tips nr 7 – Praktiser tilgivelse

Fjern Healing

Fjern Healing

Få ukentlig oppdatering fra oss!