juli 29

Tiden akkurat nå.

Gratis, Spirituelt, Tone

0  comments

Vi står nå midt i et bevissthetsskifte. Vi går fra 3D til 5D. Dette startet allerede i 2012. Men nå er vi altså midt oppi det. Det er stort og det er kollektivt. Kjenner du på følelser, frykt, sorg, sinne, redsel osv? Dette trenger ikke å være dine følelser, men det kan være kollektivt. Altså fra mange andre. Karma skal forløses og mye kommer til overflaten, hos alle. Se rundt deg alt som skjer. Menneskeheten ristes og alle følelser/karma alt som ligger i 3D skal forløses og det blir intenst. I 5D har man ikke all denne frykten/redselen/dømmingen osv, og derfor skal den nå forløses. Det er dette vi står i nå. Vi skal tenke nytt. All hjernevask vi blir påført fra andre, media bla alt vi er blitt opplært til å tro på, skal forløses. Vi skal ikke ties av våre følelser og å settes i båser med rett og urett. Vi skal inn i en bevissthet av kjærlighet. Du kan gjerne merke at dine syn på ting forandres? Før, hvor du gjerne ville dømt, baksnakket, sett ned på andre osv, ser du gjerne med nye øyne. Du dømmer ikke andre på samme måte lenger, men er mer i deg selv og tenker det er demmes valg å se ting på den måten, mens «din måte» å se ting på står du ved. Trygg og kjærlig uten å dømme. Vi står alle på forskjellige plasser i livet. Og det er helt ok! Ingen er bedre en andre uansett hvor «langt man er kommet/ hva man oppnår» osv. Men vi står i skiftet og folk begynner å åpnes/våkne i seg selv. Står opp for seg selv. Begynner å kjenne etter inni seg selv, er dette rett som blir gjort her, kjenner jeg at dette stemmer hos meg og mine følelser/din intuisjon/din magefølelse. Vi finner tryggheten i seg selv, gleden i seg selv. Du er unik, akkurat du og akkurat som den personen du har valgt å være! Ja det kan jammen settes spørsmålstegn ved når man føler seg som en liten flis som bare er i veien, at man ikke ser og føler ting som andre, alle følelser man kjenner på, frykt, sinne osv. Men dette er ofte bare kollektive følelser. Eller en følelse du selv skal forløse. Kjenn etter i deg selv når du får følelsen, er dette mitt? Har jeg grunn for å være redd/sint/lei meg? Og hvor kommer følelsen fra? Kommer den fra en hendelse i ditt liv? Kommer den fra media/en venninne/en nabo? Er det ditt? Ting rundt oss «kollapser» nå av en grunn, vi skal tenke og handle nytt. Se på rasismen feks det er store opptøyer, vi skal ikke dømme lenger. Derfor kommer dette så sterkt til overflaten. Dette er ikke i 5D at man dømmer hverandre, dette er i 3D, og det skal forløses. Systemer vil kollapse, vi vil ikke lenger bli styrt av urett. Noen roper høyt og noen observerer. Alt hva du velger å gjøre er helt ok, men du er bevisst det som skjer og danner dine tanker rundt det og gjør det som er rett for deg. Vi bryter ut av alt vi skal gjøre/forventes at vi skal gjøre/må prestere osv. Vi er her på jorden hver og en av oss akkurat nå for å oppleve akkurat dette som vi nå står i. Det er stort og det er fantastisk det som vil skje. Selv om vi akkurat nå står midt i stormen, men den må vi også ta med for å forandres. Dette er ikke gjort i et knipps, ting tar tid og folk skal «våkne». Men som sagt vi står midt i det nå, dette som vi mange har ventet på, fått varsel om/forutsett men gjerne ikke turt å tro på for det er så stort. Vi fikk en «timeout» i Covid-19 tiden folk fikk tid hos seg selv og mange er begynt å våkne opp. Samtidig som frykten har herjet, vi er blitt bombardert fra media osv. Ingenting blir bedre av frykten, immunforsvaret vil bare svekkes. Vi må ta våre forhånd regler, men la frykten ligge litt. Vi må finne troen på at vi er trygg, vi er ivaretatt. Alt er som det skal. Ja det kan være vanskelig og urettferdig når noen rammes men du får det ikke bedre med å sitte i frykt og sinne kjære deg. Finn gleden i deg! Hva kan akkurat du være glad for? Se utenom det kollektive. Har du fått en glede oppi det hele så hold ved den! Du trenger ikke være sint, redd osv fordi andre forventer det og andre har blitt såret, kanskje mistet en kjær. Ja det er trist og urettferdig men du kan ikke bære andres sårhet og tristhet kjære deg. Det vil ikke gagne deg. Føle med personer ja det kan vi absolutt, og vis forståelse, trøste, men ikke bære det for dem.

Finn din glede, ditt lys i hverdagen, gi kjærlighet til andre og til deg selv. Da vil du også få det bedre og stå i ditt lys, din kjærlighet. Via HAR lov å si at vi har det godt, selv i denne tiden hvor mange har det tøft. Man må bare hente frem de gode tingene oppi det hele selv når man har det vondt. For noe er det vel man kan sette pris på og være glad for..ikke sant?

❤️

Ting blir bedre! Men vi må gi det tid til å få ristes ferdig slik at flere forstår.

IMG_1938.jpg
Beste hilsen og kjærlighet fra Tone.

Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kanskje du også vil like

Fjernhealing

Fjern Healing

Fjern Healing

EKSTRA Fullmåne Fjern Healing

Fjern Healing

EKSTRA Fjern Healing

Få ukentlig oppdatering fra oss!