august 1

EKSTRA Fullmåne Fjernhealing

Uncategorized @no

0  comments

Det er fullmåne på mandag dere, løvens fullmåne. Det betyr at man blir påvirket av løvens kvaliteter. Løven hjelper oss til å leve mer fra hjertet, til å ta enda mer imot og hjelper oss til å våge å bli enda mer synlige. 

Mange kjenner nok på de ulike energier, tanker og følelser som følger med. Det kan være følelsen av sårbarhet, følelsesladet, problemer med å få sove, kreativitet, emosjonell osv. Fullmånen vekker ofte opp flere følelser hos oss, og denne fullmånen kan vekke opp vårt indre barn. Alle de sider vi ikke har viet kjærlighet til våkner mer opp. Så det er på tide å gi deg selv kjærlighet på de områder du ikke har gitt kjærlighet til før. Det kan være områder/ting du har misslikt med deg selv som kan komme til overflaten, se det med nye kjærlige øyne og gi deg selv kjærlighet på de områder som dukker opp nå.

Fjernhealingen i dag har fokus på akkurat dette og jeg vil i dag jobbe med hjerteshakra, solarplexus, mot og kjærlighet i kombinasjon med å rense og fylle deg opp med healing og god energi. 

I morgen Søndag tilbys en fjernhealing time utenom den som holdes gratis for medlemmer i Rigel Stars hver Torsdag. Og det er påmelding med en symbolsk pris på 100 kr. Disse Vippses til mob.nr. 92098616 innen kl 19.00, søndag 02 August, så er du med på dagens fullmåne healing og rensing. Healingen er åpen for alle som ønsker.

Healingen varer fra kl 20.00 til 20.30.

Når du mottar fjernhealing er det fint om du sitter eller ligger i en behagelig stilling. Hør gjerne på beroligende musikk eller bare nyt roen og healingen. Husk å drikke godt med vann et døgn etter healingen, det er mye som skjer i kroppen når man får healing og å innta vann er en god hjelp du kan gi kroppen din.

Ønsker deg en riktig god helg.

Beste hilsen fra Tone Nilsen.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kanskje du også vil like

4 Nøkler til Selvtillit og Tro på deg selv

Vann

Lær Businesskanalisering

ØNSKER DU EN HEALING I AKASHIE BIBLIOTEKET?

Er du nysgjerrig på fremtiden?

PW22 – Steg 11 – Føl det

Få ukentlig oppdatering fra oss!