juni 1

EKSTRA Fjern healing i dag.

Healing, Tone

0  comments

Mandag andre pinsedag kl 19.00. Før påmelding, les hele innlegget.

Jeg har fått flere henvendelser og tilbakemeldinger fra fjern healingene som jeg holder her for dere. Healingen gir god søvn og «vondter og ubehag» minsker/forsvinner. Noen ønsker healing en dag til i uken og det tilbyr jeg her i dag. En god start på en ny uke.

Det som er med healing. Man fjerner dårlig energi og fyller opp med healing, god energi. Dårlig energi kan gi smerter og da er det godt å rense de bort, man føler seg ikke så «tynget». Med å få energiene i balanse får man det også bedre i kroppen. Mange opplever dette som en energiboost og noen får en etterlengtet ro. Du kan få en lettere engergi og smerter kan avta. Dette er individuelt etter hva akkurat du trenger i din hverdag.

Denne 2 pinsedag vil jeg tilby en fjern healing time utenom den som holdes gratis hver Torsdag. I dag er det påmelding med en symbolsk pris på 50 kr. Disse Vippses innen kl 18.00 så er du med på dagens rensing og healing. Det blir rensing av energier i din aura og din fysiske kropp. Du blir jordet hos Moder Jord og du får en god healing i samarbeid med mine hjelpere. Healingen varer fra kl 19.00 til 19.30.

For påmelding, skriv deg på under innlegget eller via Messenger til Tone Nilsen, så sender jeg deg Vipps nummer. Påmelding innen kl 18.00 i dag 01 Juni.

Når du mottar fjern healing er det fint om du sitter eller ligger i en behagelig stilling. Hør gjerne på beroligende musikk eller bare nyt roen og healingen. Husk å drikke godt med vann et døgn etter healingen, det er mye som skjer i kroppen når man får healing og da er det viktig å drikke vann for å få en god flyt.

Ønsker deg en flott dag!

Beste hilsen fra Tone Nilsen.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kanskje du også vil like

EKSTRA Fullmåne Fjern Healing

Fjern Healing

EKSTRA Fjern Healing

Fjern Healing

EKSTRA Fjern Healing

Fjern Healing

Få ukentlig oppdatering fra oss!