juni 7

EKSTRA Fjern Healing

Healing, Spirituelt, Tone

0  comments

Mandag 08 Juni kl 20.00 Healing med Tone. Før påmelding, les hele innlegget.

Jeg har fått flere henvendelser og tilbakemeldinger fra fjern healingene som jeg holder her for dere i Rigel Stars. Healingen gir god søvn og «vondter og ubehag» minsker/forsvinner. Noen ønsker healing en dag til i uken og det tilbyr jeg her i dag også. En god start på en ny uke.

Når du får healing vil jeg fjerne dårlig energi og fyller opp med healing, god energi. Dårlig energi kan gi smerter og da er det godt å rense de bort, man føler seg ikke så «tynget». Med å få energiene i balanse får man det også bedre i kroppen. Mange opplever dette som en energiboost og noen får en etterlengtet ro. Du kan få en lettere engergi og smerter kan avta. Dette er individuelt etter hva akkurat du trenger i din hverdag.

Mandag vil jeg tilby en fjern healing time utenom den som holdes gratis for medlemmer i Rigel Stars hver Torsdag. I dag er det påmelding med en symbolsk pris på 50 kr. Disse Vippses til mob.nr. 92098616 innen kl 19.00 mandag 08. Juni, så er du med på mandagens rensing, balansering og healing. Det blir rensing av energier i din aura og din fysiske kropp. Du blir jordet hos Moder Jord, dine shakra blir renset og balansert og du får en god healing i samarbeid med mine hjelpere. Healingen varer fra kl 20.00 til 20.30.

Når du mottar fjern healing er det fint om du sitter eller ligger i en behagelig stilling. Hør gjerne på beroligende musikk eller bare nyt roen og healingen. Husk å drikke godt med vann et døgn etter healingen, det er mye som skjer i kroppen når man får healing og å innta vann er en god hjelp du kan gi kroppen din.

Ønsker deg en flott dag!

Beste hilsen fra Tone Nilsen.


Tags


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kanskje du også vil like

EKSTRA Fullmåne Fjern Healing

Fjern Healing

EKSTRA Fjern Healing

Fjern Healing

EKSTRA Fjern Healing

Fjern Healing

Få ukentlig oppdatering fra oss!